Contact

Voor vragen kun je een email sturen naar:

hhhdays@hudito.nl

DHC Hudito

Rotterdamseweg 183a

2629HD, Delft

Route

Auto: Vlak naast het terrein van Hudito is een groot parkeerterrein van Lucht & Ruimtevaarttechniek van de TU Delft. Vanaf A13 Rotterdam-Den Haag: afslag 10 Delft Zuid, direct na de rotonde afslag richting TU-wijk. Onderaan de afrit linksaf onder het viaduct door (Schoemakerstraat). Volg de weg (gaat over in de de Watermanweg) tot de T-splitsing en ga naar rechts (Heertjeslaan). Ga aan het einde naar rechts (de Rotterdamseweg). Lucht- en Ruimtevaarttechniek is het blauwe gebouw aan uw rechterzijde. Het hek naar Hudito bevind zich aan de linkerzijde van het parkeerterrein. Gebruik voor navigatie het volgende adres: Kluyverweg 1, Delft.

Trein: De club is makkelijk te bereiken per treinstation Delft Zuid, aangekomen op het station de trap op, linksaf de Kruithuisweg volgen (ca 650 meter), over het water (de Schie) en links de trap af. Onderaan de trap linksaf onder de Kruithuisbrug door en dan zie je na 150 meter de ingang van het terrein aan je linkerhand liggen.

Bus: Neem vanaf Station Delft CS stadsbus 40 richting Rotterdam. Stap uit bij de Balthasar van der Polweg en loop dan naar de Rotterdamseweg. Ga op de Rotterdamseweg naar links richting Rotterdam (zuiden). Onder het viaduct door en na 150 meter links de ingang van het Hudito complex.